Nyhed specialiteter fra Skagen

SKAGEN Dild mayo, lækker mayonnaise til fisk og skaldyr

Opskrift til hvad du kan bruge Skagens dild mayo til

Kongekrabber med dildmayo, citron og toast

Klargøring af kongekrabber: Kog 5 liter vand op med 25 g salt og 25 g sukker - når det buldrerkoger tilsættes krabberne - og når vandet igen koger er de færdige. Sluk for vandet og lad dem trække i 5 minutter. Tag dem op af vandet med en hulske og lad dem køle lidt ned. Læg krabberne på et skærebræt. Brug gerne en skarp, ikke for bred, savtakket kniv (evt. en brødkniv). Del krabbebenene og eventuelle kløer ved at skære dem over på langs (brug savende bevægelser mens du ligger et let tryk med kniven).

Anretning: Server de flækkede krabbeben på et flot fad og kom dildmayonnaisen i en skål - kom et par halve citroner ved og pynt med dildkviste.

Opskriften er fra Skagen food