Keltisk øl gaveæsker

Buy this
  • 139,00 kr DKK
  • 0 tilbage

Keltisk øl gaveæsker - Skotsk øl

fra Williams Brothers Brewing Company Kelpie Seaweed Ale & Alba Scots Pine Ale


4x33cl

5% til 7,5%


Fraoch - Heather Ale

Den originale håndværksøl; brygget i Skotland siden 2000 B.C. Broderskabet har været værger for den gamle gæliske opskrift på "Leann Fraoch" (Heather Ale) siden 1988 og er stolte over at være det eneste bryggeri, der stadig fremstiller denne unikke ølstil og distribuerer det over hele verden. En let ravfarvet øl med blomster-torveagtig aroma, fuld malt karakter og en krydret urteafslutning - Denne øl giver dig bogstaveligt talt 4000 års skotsk historie i et glas.


Ebulum - Elderberry Blanck Ale

Elderberry ale har dannet en del af den keltiske tradition, siden den blev introduceret af walisiske druider i det 9. århundrede, hvor ale blev sendt rundt i landsbyens folk under efterårsfestivalen. Vores opskrift er hentet fra et 16. århundredes rekord med hjemmets drikke i det skotske højland og er brygget med ristet byg og chokolademalt, derefter tilsat eldebær for at levere en mørk, rig, frugtagtig øl med en stærk enkelt humlearoma og tilfredsstillende bitter konklusion.


ALBA - Scottish Pine Ale

En traditionel Highland-opskrift, populær i det nordlige Skotland indtil udgangen af ​​det 19. århundrede. Denne "Triple" stil ale er krydret med kviste gran og fyr, høstet om foråret og brygges med kun en lille token håndfuld humle. Bryt bægterne ud og hæld med opgive. Rig, tawny og bedst nydes ved stuetemperatur.


Grozet - Gooseberry Ale

"Det mest hyggelige af ales" som beskrevet (og ofte indsprøjtet) af 'The Bard' er selv blevet det adopterede øl i boheme vagabonds i den skotske kunstscene. En lys gylden brygge, der er koldt opbevaret med stikkelsbær for at give en skarp forfriskende drikkeoplevelse.

Keltisk bryg med tilsætning af porse, mjødurt og stikkelsbær.

Humle; Magnum, Cascade